Şan’dan 5-0 vurgusu

Şan’dan 5-0 vurgusu
“Geçen sezonki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz”

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Şan, “Galatasaray’a geçen sezon 5-0 yenilmiştik. Bu sezon ilk 3 puanımızı Galatasaray’a karşı almak istiyoruz” derken, Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu için teklif yaptıklarını söyledi

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Galatasaray’a geride kalan sezon 5-0 yenildiklerini belirterek, “Geçen seneki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz” dedi. Sezonun ilk 2 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ve oynadıkları maçlarda berabere kaldıklarını dile getiren Şan, takımda bazı eksikliklerin olduğunu ifade etti.

Şan, son haftada Galatasaray’ın Osmanlıspor’a yenildiğini anımsatarak, şunları kaydetti: “Galatasaray’ın bu hafta yenilmesi çok iyi olmadı. Biz de uzun süreden beri Galatasaray’a galip gelemiyoruz. Çok ilginç bir maç olacak. Bu maçta söz artık teknik heyetimiz ve futbolcularımızda. Uzun yılların ardından Galatasaray’a karşı bir galibiyet yaşamak istiyoruz. İnşallah takımımız gününde olur. Sarı-kırmızılı ekibe geride kalan sezon 5-0 yenilmiştik. Geçen seneki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz. Gerçekten çok ilginç bir maçtı. Ancak her zaman böyle olacak anlamına gelmez. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. İnşallah cumartesi günü gülen tarafın Torku Konyaspor olacağını düşünüyorum.”

 “ÖMER ŞİŞMANOĞLU İÇİN TEKLİF YAPTIK”

Şan, transfer konusuna da değinerek, “Teknik heyetimiz fazla transfer istemiyor. Şu anki kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Biz de kadro zenginliği ve elini kolaylaştıracak imkan sunmak istiyoruz” diye konuştu. Forvete takviye için Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu’nu düşündüklerini anlatan Şan, “Forvet noktasında Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu için bir teklif yaptık. Kulübün başkanıyla görüştük, kendilerinden olumlu bir haber bekliyoruz. Birkaç gün içinde belli olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.