Şan'dan Fikret Orman'a sert cevap!

Şan'dan Fikret Orman'a sert cevap!
Canlı yayına bağlanan Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Orman'ın bu açıklamalarına karşılık olarak, "Dünyayı ayağa kaldıracağız gibi sözlerle bu olaylar çözülmez" yanıtını verdi.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Konyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Orman, eğer Beşiktaş'a ceza verilirse dünyayı ayağa kaldıracağını ifade etti. Bu açıklamanın ardından TRT Spor'da yayınlanan Transfer Günlüğü programına bağlanan KonyasporBaşkanı Ahmet Şan, Orman'a yanıt verdi.

İşte Ahmet Şan'ın açıklamaları;

"Beşiktaş otobüslerinde kesici aletler çıktı, basına yansıdı. Konya otobüslerinde çıkmadı diye sevinmiştik. Biz kendi taraftarlarımızı en ağır şekilde cezalandıracağız. Başta kendi taraftarlarımız olmak üzere suça karışanlar ceza almalı."
"Fikret Başkan çok başarılı bir kulübün başkanı. Ama biz "Dünyayı ayağa kaldıracağız" gibi laflar söyleyemiyoruz. Dünyayı ayağa kaldıracağız gibi sözlerle bu olaylar çözülmez. Taraftarlarımızın sahaya girmesini onaylamıyoruz. Ama geçtiğimiz sezon da final maçlarında bu oldu. Sevinç abartılıyor. Taraftar grubu sorumlularıyla konuştum. Bıçakla sahaya giren taraftarı kimse tanımıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.