Saniye farkla ölümden döndü (TIKLA&İZLE)

Saniye farkla ölümden döndü (TIKLA&İZLE)
Elazığ'da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın üzerine binadan kopan taş parçaları düştü.

Elazığ'da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın üzerine binadan kopan taş parçaları düştü. Vatandaşın ölümden saniyelerle kurtulma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkeze bağlı Şehit İlhanlar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldırımda yürüyen kimliği tespit edilemeyen vatandaşın üzerine 7 katlı bir binanın son katında olan balkondaki taş parçaları düştü. Neye uğradığını şaşıran vatandaşlar panikle etrafa kaçışırken bir vatandaş düşen taşlar sebebiyle boyun yerinden yaralandı. Olayın sonrasında esnafın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa zamanda olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin sonrasından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede inceleme başlatırken binadan kopan parçaların düşme anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.