Şanlıurfa'da elektrik kesintisi gerginliği

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi gerginliği
Akçakale ilçesinde bir grup, elektriklerinin kesildiği iddiasıyla TEİAŞ'a ait trafo merkezine yürüdü- Jandarma ekipleri, trafo merkezi önünde güvenlik önlemi aldı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde elektriklerinin kesildiğini ileri süren bir grup, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketine (TEİAŞ) ait trafo merkezine yürüdü.

Alınan bilgiye göre, Akçakale'ye 50 kilometre mesafedeki Pekmezli Mahallesi'nde toplanan bir grup, elektriklerinin kesildiği iddiasıyla TEİAŞ ve Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'yi protesto etti. TEİAŞ'a ait trafo merkezine yürüyen gruptakiler, burada jandarma ekiplerince durduruldu. Ekipler, vatandaşları alandan uzaklaşmaları için uyardı.

Alanda güvenlik önlemi alan jandarma ekipleriyle vatandaşların bekleyişi sürüyor.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) tarafından 5 Nisan'da çiftçilere yönelik açıklamada, 18 Nisan Pazartesi'ne kadar sayaç taktırmayan veya sayaç taktırmak için müracaatta bulunmayan tarımsal sulama müşterilerinin elektriğinin süresiz kesileceği, bu konuda kimseye taviz verilmeyeceği belirtilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.