Şanlıurfa'da şehidin ismi parka verildi

Şanlıurfa'da şehidin ismi parka verildi
Harran'da şehit Uzman Çavuş Taş'ın isminin verildiği parkın açılışı yapıldı- Şanlıurfa Valisi Küçük: "Terör ne yaparsa yapsın bize geri attıramaz. Bizde bir tane İbrahim Taş gider, binlercesi gelir. Şu anda yaşadıkları panik ve korku da budur"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde şehit Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ismi bir parka verildi.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ismini taşıyan, Cumhuriyet Mahallesi'nde belediyeye ait 10 dönümlük alandaki parkın açılışı yapıldı.Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, açılışta yaptığı konuşmada, vatanları için canlarını seve seve feda eden şehitler için ne yapılsa az olduğunu söyledi.Şehitlere rahmet dileyen Küçük, "Şehitlerimizin aileleri için ne yaparsak yapalım hiçbir kıymeti yoktur. Can olmayınca diğer şeylerin ne manası var. Ama bizim geleneğimizde ve kültürümüzde şehit çok mübarek bir yerdedir ve onun ailesi de aziz ve kıymetlidir. Devlet ve millet de onları baş tacı eder. Bizim de yapmak istediğimiz budur." dedi.Şehit İbrahim Taş’ın vatan için canını verdiğini ve ebediyete kadar isminin yaşayacağını dile getiren Vali Küçük, "Terör ne yaparsa yapsın bize geri attıramaz. Bizde bir tane İbrahim Taş gider, binlercesi gelir. Şu anda yaşadıkları panik ve korku da budur. Onlardan korkmadığımızı, bu memleket için geri adım atmayacağımızı gösterdik. Teröristler şu anda ağır bir korku ve panik içindeler. Yüreklerine çok ağır bir korku çöreklenmiş vaziyette." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından şehit İbrahim Taş'ın ailesine alınan evin tapusu teslim edildi.Oyuncak hediye ettiği şehit çocuklarını seven Vali İzzettin Küçük daha sonra parkın açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.