Şanlıurfa'da şehit olan polis memuru Çalışkan toprağa verildi

Şanlıurfa'da şehit olan polis memuru Çalışkan toprağa verildi
Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memurlarından Hasan Hüseyin Çalışkan, memleketi Şanlıurfa'da toprağa verildi

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memurlarından Hasan Hüseyin Çalışkan, memleketi Şanlıurfa'da toprağa verildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından şehit polis memurları Mehmet Ünaldı'nın (35) cenazesi Osmaniye'ye, Sinan Akdemir'in (27) cenazesi Kilis'e uğurlandı.

Şanlıurfalı olan şehit polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan'ın (33) cenazesi ise eskort eşliğinde Merkez Eyyübiye ilçesindeki Yusufpaşa Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine Çalışkan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Vali Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, askeri yetkililer, şehidin meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı vatandaşların omuzlarında tekbirler ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla Bediüzzaman Mezarlığı'na getirildi.

Çalışkan'ın naaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

2 çocuk babası Çalışkan'ın 2014'de tayin dolayısıyla geldiği memleketi Şanlıurfa'da 2 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, dün, kimlik kontrolü yapan polislere Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın (17) silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 3 polis şehit olmuş, 3 polis yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.