Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Bağıban:

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Bağıban:
- "Kardemir Karabükspor maçını kazandığımız takdirde ligde kalma yolunda büyük bir avantaj daha elde etmiş olacağız"


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp asbaşkanı İsmail Bağıban, 23 Nisan Cumartesi günü oynayacakları Kardemir Karabükspor maçını kazanarak, ligde kalmak için büyük avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yakın takipçileri Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-1 yenerek çok kritik bir galibiyet aldıklarını hatırlattı.

Bu hafta seyircileri önünde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını belirten Bağıban, müsabakanın zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını dile getirdi. Kardemir Karabükspor maçında galibiyete odaklandıklarını vurgulayan Bağıban, "Bizim mutlaka bu maçı da kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazandığımız takdirde ligde kalma yolunda büyük bir avantaj daha elde etmiş olacağız. Bu müsabaka kolay geçmeyecek çünkü rakibimiz de Süper Lig'e çıkabilmek için mücadele ediyor. Bizim bu maçta daha çok galibiyete ihtiyacımız var." dedi.

İsmail Bağıban, söz konusu kritik maçta taraftarın tribünden desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.