Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek:

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek:
"Altınordu maçını kazanarak, alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, 29 Nisan Cuma günü oynayacakları Altınordu maçını kazanarak, alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyircileri önünde haftayı 2-1 Kardemir Karabükspor mağlubiyetiyle kapatmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Futbolcuların Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Fethi Şimşek, takımda morallerin yerinde olduğunu aktardı.

Güçlü bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Şimşek, "Bu maçı almamız lazım çünkü hala puanlara ihtiyacımız var. Riske atmak istemiyoruz. Geçen haftaki yenilgiyi unutup, galibiyete odaklanmalıyız. Altınordu maçını kazanarak, alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz, bu maçı alacak güçteyiz. Futbolda kazanmak ve kaybetmek var dikkatli olmalıyız." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.