Sarayönü Belediyespor’da 6 oyuncu ile yollar ayrıldı

Sarayönü Belediyespor’da 6 oyuncu ile yollar ayrıldı
 Editör
BAL ekibi Konya Sarayönü Belediyespor’da 6 oyuncu ile yollar ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta 2023- 2024 sezonunun ilk yarısını 24 puanla 4. sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor 6 oyuncuyla yolların ayırdı. Sezona fırtına gibi aşladıktan sonra ilerleyen haftalarda düşüş yaşayan Sarayönü Belediyespor ilk devreyi 25 puanla lider Niğde Belediyespor’un 5 puan gerisinde 3. sırda tamamladı. Sarayönü temsilcisi kötü sonuçların arından Mustafa Eraslan, Ahmet Önay, İsmail Kayar, Hacı Volkan Çelik, Enes Subaşı ve Oğuzhan Yılmaz ile yollarını ayırdığını açıkladı.

sarayonu.jpg

EN ÇOK SARI KART GÖREN TAKIM

Öte yandan 79 ilden 169 takımın katılımıyla, 12 grupta oynanan ve ilk yarısı 5-7 Ocak 2024 tarihleri arasındaki maçlarla tamamlanan Bölgesel Amatör Lig'in ilk yarı müsabakaları istatistiki bilgileri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayınlandı. Sarayönü Belediyespor ligin ilk devresinde gördüğü 62 sarı kartla, İstanbul Anadolu FK ile birlikte BAL’ın en çok sarı kart gören iki ekibinden birisi oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.