Sarayönü kupadan gollü elendi

Sarayönü kupadan gollü elendi
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tur maçına çıktı.

. Deplasmanda TFF. 1.Lig ekiplerinden Elazığspor ile karşı karşıya gelen ve adeta gol düellosu şeklinde geçen maçı yeşil-siyahlılar, 6-4’lük skorla kaybederek kupadan elendi.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. tur heyecanı başlarken temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, Elazığspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıktı. Tek maç üzerinden oynanan mücadele adeta gol düellosu şeklinde geçti. Rakip 5. dakikada penaltıdan golü atarken, temsilcimiz 19. dakikada Umutcan ile cevap verdi. Yeşil-siyahlılar bu golün ardından 4’er dakika arayla 2 gol daha buldu. Temsilcimiz, 25. ve 29. dakikada Okan ve Umutcan’dan bulduğu gollerle durumu 3-1’e getirdi. Ancak ilk yarının son anlarında kalesinde 2 gol daha gören Sarayönü Belediyespor, devreye 3-3’lük eşitlikle girmek zorunda kaldı.İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Sarayönü Belediyespor, 52. dakikada Fatih Görücü’nün attığı golle yeniden öne geçti ve durumu 4-3’e getirdi. Mücadelede yapılan hata sonucunda 58. dakikada kalesinde golü gören temsilcimiz 4-4’lük eşitlikle yeniden avantajını kaybetti. Bu golün ardından rakip ilk geldiği pozisyonda bir gol daha bularak maçta durumu 5-4’e getirdi. Süre azaldıkça istediklerini sahaya yansıtamayan temsilcimiz, kalesinde bir gole daha engel olamadı ve 6-4 geriye düştü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sarayönü Belediyespor, önde götürdüğü maçı kaybederek kupadan elendi.(Spor Servisi)  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.