Sarayönü viraja girdi

Sarayönü viraja girdi
Sarayönü Belediyespor, zirve için son viraja girdi. Yeşil-siyahlılar, bu hafta aynı puandaki rakibi Isparta Davrazspor’a konuk olacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, zirve için son viraja girdi. Ligin 9. haftasında en yakın takipçisi Karaman Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden yeşil-siyahlılar, bu hafta da aynı puandaki rakibi Isparta Davrazspor’a konuk olacak. Sarayönü ekibi zirve yolundaki en kritik virajlarından birisini bu maçla alacak.

KARAMAN HIZINI ARTTIRDI

Ligin 9. haftasında en yakın takipçisi Karaman Belediyespor’a konuk olan ve rakibini 1-0 mağlup eden Sarayönü Belediyespor, zirve yolunda dev bir adım atmıştı. Yeşil-siyahlılar bu skorla birlikte ligin 3. sırasına demir attı.

VİRAJ MAÇI BU HAFTA

Haftayı 3. sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor, bu hafta kendisiyle aynı puanla bulunan ve 2. sırada yer alan Isparta Davrazspor’a konuk olacak. Yeşil-siyahlılar kazanması 2. sıranın yeni sahibi olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.