Sarıkaya'da Kuran kursları için kermes açıldı

Sarıkaya'da Kuran kursları için kermes açıldı
Sarıkaya'da İlçe Müftülüğü tarafından, Kuran kurslarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes açıldı

Sarıkaya'da İlçe Müftülüğü tarafından, Kuran kurslarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes açıldı.

İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Sarıkaya Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, ilçede bulunan kız Kuran kursları ve yapımı devam etmekte olan Hz. Aişe Yatılı Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçlarının giderilmesi için böyle bir kermes düzenlemeyi uygun gördüklerini söyledi.

Kermesin dört gün boyunca devam edeceğini belirten Kayar, "Kermese gelen vatandaşlara teşekkür ediyorum. Bu tarz organizasyonların birlik, beraberlik ve halk arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini düşünüyoruz. İnşallah açmış olduğumuz bu kermes, amaçları doğrultusunda hayırlı işlere vesile olur. Sarıkayalı vatandaşlarımız bu birlik ve dayanışmanın örneklerini geçtiğimiz yıllarda bir çok defa göstermiştir. Bundan sonra da bu tip faaliyetlerde aktif olacaklarına emin olduğum vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kayar, "Kuran kursu öğrencilerimiz ve bayan kurs öğreticilerimiz el ele vererek hünerlerini bu kermeste sergiliyorlar. Onlara da göstermiş oldukları bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.