Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla'dan Kısa Kısa
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kasap ve marketlerin et reyonları denetlendi.Zabıta ekipleri ile veteriner hekim Nuri Polat, ilçedeki kasap ve alışveriş...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kasap ve marketlerin et reyonları denetlendi.

Zabıta ekipleri ile veteriner hekim Nuri Polat, ilçedeki kasap ve alışveriş merkezlerindeki et reyonlarında hijyen şartlarına uyulup, uyulmadığı, kaçak et satılıp satılmadığını kontrol etti.

Denetimlerde hijyen şartlarını yerine getirme de eksiklikleri bulunan iş yerleri uyarıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Pınar, denetimlerin farklı meslek guruplarına yönelik aralıksız sürdürdüğünü, ilçede kaçak ve kalitesiz et satışına izin vermeyeceklerini belirterek, "Halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir, daha temiz ve kaliteli ürün satanları tebrik ediyoruz. Tek gayemiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır." diye konuştu.

- Öğrencilerin tiyatro gösterisi

Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri, Sinan Çukur'un yazdığı "Kut-ül Amare" isimli tiyatro gösterisi sundu.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezindeki programda, öğrenciler ilk önce halk oyunları ve mehteran takımı gösterisini sundu.

Öğrenciler daha sonra Sinan Çukur'un yazdığı, "Kut-ül Amare" isimli tiyatroyu sahneledi.

Okul Müdürü Mehmet Doğan, gösteride 109 öğrencinin rol aldığını belirterek, "Unutulan zafer Kut-ül Amare yi bir kez daha anlatmak istedik. Öncelikle küçük yavrularımızı kutluyorum, onlara bu fırsatı veren öğretmenlerimi ve her zaman öğretmen ve öğrencilerimin yanında olan velilerime de teşekkür ediyorum." dedi.

Oyunu Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler izledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.