Saros Körfezi'nde tatilci yoğunluğu

Saros Körfezi'nde tatilci yoğunluğu
Enez Belediye Başkanı Bostancı, "Bayram tatilinde Enez Sahili'ne yaklaşık 150 bin kişi geldi. Sahillerimiz doldu, taştı." dedi

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Ramazan Bayramı tatilinde Enez Sahili'ne yaklaşık 150 bin kişinin geldiğini bildirdi.

Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilinde Saros Körfezi sahillerinde yoğunluk yaşandığını söyledi.

Tatilcilerin gelmesiyle otel, motel, restoran, çay bahçesi ve kafelerin yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdiğini aktaran Bostancı, şunları kaydetti:

"Bayram tatilinde Enez Sahili'ne yaklaşık 150 bin kişi geldi. Sahillerimiz doldu, taştı. Belediye olarak gece, gündüz vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Özellikle Enez sahilimiz, denizi, doğası, tarihi ve temiz kumu ile tercih edilen bir yer haline geldi. Yer bulamayanlar arabalarında ve çadırlarda konakladı. Sahilimizde 10 bin konut var, hepsi dolu. Vatandaşlarımıza bizim bölgemizi seçerek geldikleri için teşekkür ediyorum."

Bostancı, tatilcilerin bir kısmının yaşadıkları illere bugün itibariyle dönmeye başladığını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.