Serdar Usman

Serdar Usman

Sayın Başbakana Hitap

Sayın Başbakana Hitap

Koca Reis, Konya’mıza hoş geldin. Tüm Konyalılar olarak seni bağrımıza basmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayağına sağlık. Bu şehir yaptığın jestleri unutmadı. Unutmayacak. Konya’ya yapılan hizmetlerde desteğiniz her zaman akıllarda kalacak. Bu şehir sana ve ekip arkadaşlarına vefasını her zaman gösterecek. Çünkü bu şehir sana inanıyor. Samimiyetine güveniyor. İçimizden birisin. Sen bu halkın evladısın. Bu samimiyetine olan inancım gereği sana siz diye hitap etmiyorum koca reis.

Yapılan yatırımlarda Konya’ya gelen onca hizmeti asla unutmayacağız. Bunlardan hepsine değinmek istesem de satırlar yetmez ama biliyoruz ki yıllardır tamamlanmayı bekleyen KOP projesi senin ve ekibinin gayretli çabaları karşısında tamamlanma noktasına geldi. Bugüne ve gelecek nesillere devasa tarım alanları kazandırdın. Boşa akıp giden suyu tarıma kazandırdın. Bunu görmek istemeyen, küçümseyenleri asla ciddiye alma. Bu millet bu hizmetleri bugünde yarında hep hayırla yad edecek.

Bundan 10 yıl önce hayal bile edilemeyecek ve bahsedenlere de gülüp geçilecek olan hızlı tren yatırımında da önceliği şehrimize verdin. Ankara ile Konya’yı aynı şehrin mahalleleri gibi yaptın. Ülkemizi gelecek dönem sonuna kadar demir ağlarla öreceğine milletçe inancımız sonsuzdur. Biz biliyoruz ki başarın hem içeriden hem dışarıdan birilerinin haset damarlarını kabartıyor. Bu millet bunun farkına vardı artık. Ne yaparlarsa yapsınlar, nafile…

Biz sana alıştık koca reis…

Bu ülke sana yakıştı güzel insan…

Lafla bu ülkenin idaresini ele geçireceğini zanneden zavallılar, şantajla, iftirayla hükümetin düşeceğini hayal eden zavallılar, farkında olmadan kendi kuyularını kazmaya devam etsinler.

Bu millet Koca reise kucak açtı. Ölümüne ustanın arkasında duracaklarını gösteriyorlar. Bundan sonra yıpratma adına ne yaparlarsa yapsınlar çirkin planları tutmayacak.

Sayın Başbakan, Konya olarak, Konya’da yaşayan insanlar olarak yapılan hizmetleri görmeyecek kadar nankör değiliz.

Milletimize gerçekleri haykırmaktan kısılan sesiniz içimizi acıttı. Ama bu halk, sizin arkanızda olacaktır. Bundan şüphen olmasın.

Seni Konya’mızda ağırlamışken Konyalıların bazı hizmet beklentilerini buradan aktarmak istiyor ve desteklerini bekliyoruz.

Konya’mıza dev akvaryum istiyoruz.

Konya’mıza Disneyland tarzı, çoluk çocukla özellikle akşam vakitlerinde zaman geçirebileceğimiz devasa bir eğlence merkezi istiyoruz.

Konya’mıza layık daha büyük ve dev bir fuar kompleksi istiyoruz.

Konya’mızın incisi Takkeli Dağ’ı turizme kazandıracak, bu dağı Akyokuş’a bağlayan teleferik hattı istiyoruz.

Konya’mızın metro’ya kavuşmasını istiyoruz.

Konya’mızın başı çektiği Uluslararası Mevlana Film Festivali çalışması istiyoruz. 

Biliyoruz ki bu güzel hizmetlere siz el atar ve belediyelerimize destek verirseniz mutlaka gelecektir.

Ey Koca Usta, Konya seninle beraber.

Allah azmini, gayretini, hevesini kırmasın.

Allah, yar ve yardımcın olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Usman Arşivi
SON YAZILAR