Uğur Özteke

Uğur Özteke

Sayın Cumhurbaşkanı Adayım! Benim de bir ricam var!…

Sayın Cumhurbaşkanı Adayım! Benim de bir ricam var!…

Son 10 yıldır bile bile bilinçli olarak hep şunu yazıyoruz, “Ah Sayın Erdoğan Konya’ya üç ayda bir gelse”…

Birileri de bunu hep siyasi bir yalakalık olarak gördü. Oysa Sayın Başbakan’ın İstanbul’undan sonra kendi manevi memleketi olarak gördüğü Konya için, şehrimizi yöneten yöneticilerimiz biraz bir şey istemeyi becerebilseler Konya şu anda bulunduğu yerden 100 kat daha yukarılarda olur.

Bu satırlarımızı Sayın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan görür mü? Gösterirler mi? Bilemeyiz. Ama biz yine de “bir ihtimal” diyerek şehir adına bir istekte bulunacağız.

Sayın Başbakanım şu aşağıdaki fotoğraf cuma akşamı şehrin bir iş adamı tarafından çekilip bize gönderilmiştir. Üstelik bu işadamımız hem iki ayrı STK’da görev almakta hem de AK Parti için gece gündüz çalışan bir insandır. Ama işte 48 saat önce bunaldığı için kendi çektiği fotoğrafı bizimle paylaşmıştır.  

img-20140807-wa0019.jpg

Bu ve buna benzer bundan çok daha acı görüntüleri yöneticilerimiz de çok daha iyi olarak biliyorlar.

Konya’nın çevre yolu olmadığı için bu tırlar, kamyonlar, şehirlerarası otobüsler şehir merkezini 500 küsur bin nüfusu ile üniversite kampüsüne Organize Sanayi bölgelerine bağlayan yoldur.

Yani burası her gün yüzbinlerce insanın gelip gittiği günlük olarak kullandığı yoldur. Bu yol; TEDES uygulaması, hız ve radar kontrolü olmasına rağmen maddi ve ölümlü kazaların olduğu şehir içi yoldur. İki bakanımızın da tüm iyi niyetli çabalarına hatta talimatlarına rağmen Konya kamuoyu yeni çevre yolu ile ilgili sadece demeçlerle beklemektedir.

Sizin ağzınızdan çıkacak tek kelime ile yüzbinlerce insan size dua edecektir.      

SELÇUKLU TEŞKİLATINI KUTLUYORUM

Konya AK Partisi’nin kalesi olarak muhalefetsiz bir şehir. Bu yıllardır yaşanan bir gerçek. Zaman zaman şehrin sorunlarının çözülmesi için de güçlü bir muhalefeti arar oluyoruz. İşte Konya bugün Cumhurbaşkanı adayını karşılıyor. Belki de İstanbul mitinginden sonra en anlamlı miting bugün şehrimizde. Ama Konya’da muhalefet yok ya. Bir hafta öncesine kadar Türkiye kaynarken Konya yatıyordu. Bu noktada yiğidin hakkını vermek gerekirse Konya’nın gazına Selçuklu teşkilatı bastı. Selçuklu teşkilatını başta Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Başkanı Mustafa Ak olmak üzere tüm yöneticilerini yürekten kutluyoruz.

THY SEFERLERİNİN İPTALİ

NİŞANI YAPTIRMADI

Konya’nın THY’den kadersizliği Perşembe akşamı ve Cuma sabahı yine yüzlerce insanı rezil etti. İstanbul’dan Konya’ya gelemeyenler, Konya’dan İstanbul’a gidemeyenler kan ağladı. Dün sabah Konya Havalimanında genç bir kız nişanına evet kendi nişanına yetişemediği için saçını başını yoluyordu. AK Partili bir yönetici de buna şahit oluyordu. Ahhh Konya’ya da şu büyük uçaklar gönderilse. Konyalı hem pahalı bilet almaktan kurtulsa hem de dünyayı uçuran THY’si ile gurur duyabilse. 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dün canım olan yarın düşmanım olmaz

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yanık Camii bölgesinde çocuklarımızı kontrolsüz ana yola bırakmadığımız zaman ADAM oluruz.  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR