Uğur Özteke

Uğur Özteke

Sayın Valimin başını niye düşünmediniz?

Sayın Valimin başını niye düşünmediniz?

Nasıl olsa bugün akşama kadar listeler açıklanıncaya kadar siyaset konuşacağımız için bugün siyasetten uzak rahat bir yazı yazalım istedik.

Pazar günü Konya’da Allah için güzel düşünülmüş, güzel organize edilmiş bir “Bisiklet Festivali” yapılmış.

Vallahi ben de aklım erdi ereli bisiklete binerim. Dahası babam bile hâlâ bisiklete biner. 56 yıllık bisikleti vardır. Bunun yanı sıra babamlarla biz de tam beş bisiklet var. Ama bizim ailede babamın dışında gözü kara adam yok. Biz bu trafikte nasıl bisiklete bineceğiz?

Ama iki nokta dikkatimi çekti.

img_4138.jpg

Bir; herkes kasklı, başını koruyor, ama Sayın Valimiz Muammer Erol Bey’in kaskı yok. Bu durum her yönden tehlikeli (!)

İki; öğreniyoruz ki en başta Sayın valimiz olmak üzere tüm protokol bisiklete yolda binmiş. Hani Türkiye’nin en uzun en güzel bisiklet yolları Dünya Şehri, hatta Başkenti Konya’mızda idi?

Siz siz olun sakın o klasik “Yine yarım dolu su bardağının boşuna bakmışsın” demeyin. Biz hepinizden çok Sayın Valimizi düşünüyoruz. Adama “Siz kasklarınızı takarken 1 numarayı niye düşünmediniz?” diye sormazlar mı?

Bizim gazetenin yayın grubu sayfadaki yerimizin reklam ile dolu olduğunu söyleyip “Uğur abi kısa yaz” dedikleri için bugünlük bu kadar diyerek selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dünyayı âhirete götürmeyeceğine göre öyle yaşa ki dünya seni âhirete götürsün.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Park halindeki arabaların arkasına park edip giderken acil durumda bu insanın yerine kendimizi koyabildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR