Şebnem Ferah Ve Kenan Doğulu’nun Karşısına Çıkmak İçin Ter Döktüler

Şebnem Ferah Ve Kenan Doğulu’nun Karşısına Çıkmak İçin Ter Döktüler
Bir televizyon kanalında yayınlanan ve Jüri üyeliğini Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın yaptığı ’Ve Kazanan’ adlı ses yarışmasının elemeleri Edirne’de gerçekleşti

Bir televizyon kanalında yayınlanan ve Jüri üyeliğini Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın yaptığı ’Ve Kazanan’ adlı ses yarışmasının elemeleri Edirne’de gerçekleşti. Yarışmacılar, Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın karşısına çıkmak için ter döktü.

Yarışmada Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın karşısına çıkmadan önce ön elemeden geçen yarışmacıların sesleri kamera kaydına alındı. Birçok gencin başvurduğu elemelerde heyecan dolu dakikalar da yaşandı. Elemelerde Popstar Erkan’ın yeğeni Cenk Garip, Erkan’ın sesine benzerliği ile dikkat çekti. Ön elemeleri değerlendiren Gürkan Öztekin’in, sesiyle dikkatini çekmeyi başaran Cenk Garip, İbrahim Tatlıses’in “Vur Gitsin” adlı parçasını seslendirdi. Garip, yüksek oktavlı ve nağmeli sesiyle Gürkan Öztekin’den tam not almayı başardı.

Elemelerin kendisi için hayırlı olması temennisinde bulunan Cenk Garip, "Her şey eşim ve annem için. Maddi sıkıntılardan dolayı yarışmaya katılıyorum. İnşallah hayallerime ulaşırım" dedi.

Ve Kazanan yarışmasının Edirne, Kırklareli ve Çanakkale elemeleri için yola çıktıklarını belirten Gürkan Öztekin ise, "Şu ana kadar beklediğimizden fazla bir katılım var. Diğer yarışmacı arkadaşları da Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın karşısına çıkmak için bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.