Sefa Doğanay Bu Tarz Benim Özlem’i Fena Ti’ye Aldı

Sefa Doğanay Bu Tarz Benim Özlem’i Fena Ti’ye Aldı
Yetenek Sizsiniz programında yaptığı taklitlerle birinci olan Sefa Doğanay şu sıralarda Bu Tarz Benim programındaki Özlem Özden taklidi ile konuşuluyor.

Sefa Doğanay’ın yaptığı Özlem Özden taklidi bir anda sosyal medyanın en çok izlenen videolarında oldu. Sefa Doğanay’ın Özlem Özden taklidi birçok yorum alırken izleyici tarafından çok beğenildi.
Bu Tarz Benim yarışmacısı Özlem Özden ve Ayşegül Melisa Doğan Show TV’nin gündüz yayınlanan programı olan Her Şey Dahil’e konuk oldu. Programda eğlenceli dakikalar yaşandı.

SEFA DOĞANAY’IN ÖZLEM TAKLİDİ GÜLDÜRDÜ
Programda, yaptığı taklitlerle gönüllere taht kuran Sefa Doğanay’ın Instagram hesabından paylaştığı, sosyal medyada tıklanma rekorları kıran Özlem taklidi konuşuldu. Program esnasında açılan Özlem taklidi, seyircilerden tam puan aldı.

AYŞEGÜL VE ÖZLEM KOZLARINI PAYLAŞTI
Diğer yandan, programın ilerleyen dakikalarında gergin anlar yaşandı. Özlem ile Ayşegül tartışarak kozlarını paylaştılar. Yıldızları bir türlü barışmayan ikili, canlı yayında da birbirlerini eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.