Şehidimizi ebediyete uğurladık

Şehidimizi ebediyete uğurladık
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin naaşı, Konya'nın Çeltik ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi'nde toprağa verildi.

ehidin naaşı baba evinden yakınları tarafından alınarak, mahalle meydanına getirildi. 

Burada, şehidin ağabeyi Mehmet Gülle tabuta sarılarak, uzun süre gözyaşı döktü. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Gülle'yi, arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR

Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen baba Duran Gülle ise oğlunun tabutuna dokunarak yakınlarına, "Dik durun, hainleri sevindirmeyin, şehidimiz var" diye seslendi.

Şehit Gülle'nin 11 yaşındaki oğlu Furkan Turan Gülle de babasının tabutunu öptü, uzun süre gözyaşı döktü. Babasının fotoğrafına gözyaşlarıyla bakan Furkan Turan'ı yakınları teselli etti.

Şehit Gülle'nin naaşı, Gökpınar Meydan Camisi'nde Konya Müftüsü Ali Akpınar tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, tekbirler eşliğinde belde mezarlığına götürüldü. Gülle, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya milletvekilleri Cem Zorlu, Mustafa Baloğlu ve Ayşe Türkmenoğlu ile CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından cenaze evine çelenk gönderildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 asker şehit edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.