Şehit Aileleri Sitesi’nin temeli atıldı

Şehit Aileleri Sitesi’nin temeli atıldı
Terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla, Konya Platformu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Çevre Derneği’nin liderliğinde başlatılan, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde temel atma töreni yapıldı.

Temel atma törenine çok sayıda protokol üyesi ile davetli katıldı. Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik, “Konya platformu olarak 2015 yılında üst üste gelen şehitlerimizin ailelerine destek olmak amacıyla vatan için toprak için ezan için, manevi değerleri için canını seve seve veren şehitlerimizin yakınlarının barınma ihtiyaçlarını gidebilmek amacıyla projemizi hazırladık. İnşallah Konyalı vatandaşlarımızın desteği ile projemizi tamamlayacağız ve şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. İl Müftü Yardımcısı Hamza Küçük’ün yaptığı duanın ardından Şehit Aileleri Sitesi’nin temeli protokol üyeleri tarafından atıldı. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.