Şehit Algın ve Arslan için tören düzenlendi

Şehit Algın ve Arslan için tören düzenlendi
Mardin'in Artuklu ilçesinde, PKK'lı teröristlerce karakola patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Algın ve Jandarma Er Arslan için tören düzenlendi

MARDİN (AA) - Mardin'in Artuklu ilçesinde karakola patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın ve Jandarma Er Orkun Alp Arslan için tören düzenlendi.

Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törende, şehitler Algın ve Arslan'ın Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu, dua edildi.

Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı'nın okuduğu duanın ardından, şehit Arslan'ın naaşı Aydın'a, şehit Algın'ın cenazesi ise Adana'ya gönderildi.

Mardin'in Artuklu ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığına, dün teröristlerce patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit olurken, biri ağır olmak üzere 12 asker de yaralanmıştı. Aynı saldırıda bir sivil de hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.