Şehit arkadaşının mezarını temizliyor

Şehit arkadaşının mezarını temizliyor
Kırklarelili Nedim Sezen, çocukluk arkadaşı şehit Mustafa Kalenci'ye vefasını mezarını temizleyerek gösteriyor

KIRKLARELİ (AA) - Kırklarelili Nedim Sezen, çocukluk arkadaşı şehit Mustafa Kalenci'ye vefasını, mezarını temizleyerek gösteriyor.

Sık sık şehitliği ziyaret eden Sezen, şehitlere dua ettikten sonra mezarlıktaki otları temizliyor, arkadaşı Kelenci'nin mezar taşını sabunlu su ile yıkıyor.

Sezen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1994 yılında Batman’da PKK terör örgütü tarafından düzenlenen bir saldırıda en sevdiği arkadaşı Kalenci’nin şehit olduğunu, çok sevdiği arkadaşına vefasını şehitlikte göstermek istediğini belirtti.

Çocukluk arkadaşı Kalenci'nin en kötü zamanlarda bile kendisini hiç yalnız bırakmadığını anlatan Sezen, ''Ben de onu hiç yalnız bırakmıyorum. Mezarı başına geldiğimde o beni görüyor, ben de onu hissediyorum. Ona sevgimi eksik ettirmemek için daima yanında olacağım. Bugüne kadar hep yanında oldum, bundan sonra da olmaya devam edeceğim'' dedi.

Sezen, şehitliğe her gittiğinde tüm şehitlere dua ettikten sonra şehitlikteki otları da temizlediğini anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.