Şehit Çocukları Seremonide

Şehit Çocukları Seremonide
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci hafta karşılaşmasında Elazığspor ile Galatasaray karşı karşıya gelirken, iki takım oyuncuları maç öncesi seremoniye şehit çocuklarıyla çıktı

ELAZIĞ

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci hafta karşılaşmasında Elazığspor ile Galatasaray karşı karşıya gelirken, iki takım oyuncuları maç öncesi seremoniye şehit çocuklarıyla çıktı.

Geliri, İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in ailesine bağışlanacak olan maçın seremonisinde, Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin ve şehit çocukları yer aldı.

Şehit çocukları, maç öncesi statta tur atarak, taraftarları selamladı.

Şehitler unutulmadı

Elazığspor ile Galatasaray takımları seremoniye, şehit Fethi Sekin'in fotoğrafının yer aldığı ve üzerinden, "Namı kahraman, kendi şehit, adı Gakgoş, Fethi Sekin. Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankart ile çıktı.

Ayrıca Elazığsporlu futbolcular da maç öncesi üzerinde Fethi Sekin'in resmi bulunan tişörtler giydi.

Müsabakaya Elazığ ve çevre illerden futbolseverlerin ilgisi yüksek oldu. Elazığ Atatürk Stadı'ndaki maçın biletleri VIP tribün 50, kapalı tribün 40, maraton 30, kale arkası ve misafir takım tribünü 20 liradan satışa çıkarılırken, tribünlerin önemli bölümünün dolduğu görüldü.

Müsabakayı 5 binin üzerinde kişi izledi. Taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Vatan sana canım feda" tezahüratları yaparak, Türk bayrağı açtı.

Elazığsporlu taraftarlar, maç öncesi şehit polis memuru Fethi Sekin'in fotoğrafının da yer aldığı, "Cennette arttı Gakgoşlar, vatan sana minnettar" ve "Ruhun şad olsun Gakgoşum" yazılı pankartlar açtı.

Yasin Öztekin formasına kavuştu

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, cezasının affedilmesinin ardından formasına Elazığspor maçında yeniden kavuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son oynanan Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle tepki çeken ve bir süre kadro dışı bırakılan Yasin, Elazığspor maçına ilk 11'de başladı.

Galatasaray taraftarı Arlı, hayalini gerçekleştirdi

Halk arasında kas gevşekliği (Duchenne muscular dystrophy miyopati) olarak bilinen ve milyonda bir görülen hastalığa 10 yaşında yakalanan Nurçin Arlı, taraftarı olduğu Galatasaray'ın maçını izlemek için ambulansla stada getirildi.

Arlı, ambulansın içinde sağlık ekiplerinin kontrolünde maçı izlerken, hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.

Muhabir: Ramazan Kaya

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.