Şehit çocuklarına ücretsiz kitap

Şehit çocuklarına ücretsiz kitap
İSTANBUL (AA) - Bakırköy Belediyesinin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin çocuklarının her türlü kitap ve kırtasiye...

İSTANBUL (AA) - Bakırköy Belediyesinin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin çocuklarının her türlü kitap ve kırtasiye ihtiyaçları ücretsiz sağlanacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçelerinde 1, Bahçelievler'de de 2 şubesi bulunan bir kitabevi iş birliğiyle hayata geçirilen projeyle şehit ailelerinin çocuklarının üniversite, KPSS, yardımcı kitap gibi her türlü kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarının ücretsiz sağlanacağını belirtti.

Kerimoğlu, projeye hayırseverlerin de katkı verebileceğini ifade ederek, "Bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerinin yanında olmak bizim görevimiz" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.