Şehit Koca'nın ismi Mersin'de yaşatılacak

Şehit Koca'nın ismi Mersin'de yaşatılacak
Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca'nın ismi, Mersin'deki bir kavşağa verilecek

MERSİN (AA) - Şırnak'ta, kent merkezinde sivil kıyafetle dolaşırken PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca'nın adı, memleketi Mersin'de bir kavşağa verilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi Toplantısı, Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığındaki toplantıda, Şehit Koca'nın isminin Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi ile Mahmudiye Mahallesi'ni ayıran ve Bahçeler Caddesi ile Burhan Felek Caddesi'nin kesiştiği kavşağa verilmesi, Meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca, 25 Şubat'ta, Şırnak kent merkezinde sivil kıyafetle dolaşırken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.