Şehit Öksüz son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Öksüz son yolculuğuna uğurlandı
Van'ın Erciş ilçesinde bölücü örgüt mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Eyüp Öksüz için Kocatepe Camisinde cenaze töreni düzenlendi

Van’ın Erciş ilçesinde bölücü terör örgütü PKK üyelerince, Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Eyüp Öksüz için Kocatepe Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Öksüz için Kocatepe Camisinde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Öksüz'ün cenazesi bir süre top arabasında taşındı.

Cenaze törenine şehit er Öksüz'ün annesi Emine Öksüz, babası Ahmet Öksüz ve yakınları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, siyasiler ve vatandaşlar katıldı. Öksüz'ün cenazesi Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum