Şehit Polis aslen Konyalı

Şehit Polis aslen Konyalı
Van'da, tayin olduğu Hakkari'ye gitmek üzere polis evinde beklerken PKK'nın bomba yüklü araçla saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Eskişehirli polis memuru Muhammet Acar'ın (26) aslen Yunaklı olduğu öğrenildi

Van'da, tayin olduğu Hakkari'ye gitmek üzere polis evinde beklerken PKK'nın bomba yüklü araçla saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Eskişehirli polis memuru Muhammet Acar'ın (26) aslen Yunaklı olduğu öğrenildi. Polatlı'ya bağlı Hacıosmanoğlu köyünde doğan, ancak aslen Yunaklı olan Acar'ın ailesi Eskişehir'de yaşıyor.

Van'da PKK'lı teröristler tarafından çarşamba gecesi PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi'ne düzenlediği, 1 polisle 2 sivilin yaşamını yitirdiği saldırıda yaralananlardan polis memuru Muhammet Acar da tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.

BAKAN EFKAN ALA'DAN MEMLEKETİ ESKİŞEHİR'E TAYİN OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
Şehit Polis Memuru Acar'ı Van'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ziyaret etmişti. Polis Muhammet Acar bu ziyarette Bakan Ala'dan memleketi Eskişehir'e tayin olmak istediğini söylemişti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.