Şehit polis memuru için mevlit

Şehit polis memuru için mevlit
Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Osman Yurt için memleketi Sivas'ın Hafik ilçesinde mevlit okutuldu

SİVAS (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Osman Yurt için memleketi Sivas'ın Hafik ilçesinde mevlit okundu.

Hafik Müftülüğü tarafından Hacı İzzet Örnek Merkez Cami’de okutulan mevlide, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Akgümüş, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Ercan Orhan Aydın, polis, asker ve vatandaşlar katıldı.

Mevlidin ardından Hafik Müftüsü Yasir Ataş, Osman Yurt ve tüm şehitler için dua etti. Katılımcılara, polisler tarafından gül suyu ve şeker ikram edildi.

Özel harekat polisi Osman Yurt (44), görevli gittiği Cizre ilçesinde, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu kapsamında faaliyet yürüten güvenlik güçlerine terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silah ve el bombalarıyla gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.