Şehit Uzman Çavuş Yüksel son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Yüksel son yolculuğuna uğurlandı
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde defnedildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde toprağa verildi.

Ağaçören Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit cenazesi, ilçe merkezindeki Fatih Camisi'ne getirildi. Törene katılan silah arkadaşları, şehidin babası Ramazan ve annesi Bahriye Yüksel'in elini öptü.

Bu sırada fenalık geçiren anne ve baba ile bazı şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra oğullarının Türk bayrağına sarılı tabutu başına giden anne Bahriye ile baba Ramazan Yüksel gözyaşı döktü.

Tabutun başına gelen anne Bahriye Yüksel, "İsmail'im kurban olurum ben sana. Ben seni böyle mi bekliyordum." diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin naaşı, İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alınmak üzere Zafer Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Bu sırada cenaze törenine katılanlar, "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı.

Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, evlerinin karşısındaki ilçe mezarlığına defnedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.