ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TUFANBEYLİ BELEDİYESİ’YLE KARDEŞ OLDU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TUFANBEYLİ BELEDİYESİ’YLE KARDEŞ OLDU
AK Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen “Kardeş Belediyecilik” uygulaması çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi ile kardeş Belediye olan Adana’nın Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şehitkamil Belediyesini ziyaret etti. Şehitkamil Belediyesi

- AK Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen “Kardeş Belediyecilik” uygulaması çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi ile kardeş Belediye olan Adana’nın Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şehitkamil Belediyesini ziyaret etti. Şehitkamil Belediyesi’nin projelerini yerinde inceleyen Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, yapılan hizmetlere hayran kaldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bir çok belediyeye örnek olan projeleri yerinde incelemek üzere Gaziantep’e gelen ve Şehitkamil Belediyesi ile kardeş belediye olan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yapılan hizmetleri gezdi. Öncelikle, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’ni (ŞKM) gezen Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Başkan Fadıloğlu’ndan bilgi aldı. Daha sonra, Alleben1 Yüzme Havuzu, Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanına da inceleyen Başkan Ergü, Başkan Fadıloğlu ile birlikte Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan Biyolojik Gölet ile Biyolojik Şelaleyi gezme imkanı buldu. Doğal ve eşsiz manzaraya hayran kaldığını dile getiren Başkan Ergü, Gaziantep halkı için yapılan Tabiat Parkı’nın eşsiz bir görünüme sahip olduğunu belirtti.

“YAPILAN HİZMETLERDEN ÇOK GÜZEL İZLENİMLER EDİNDİK”

Son olarak, Katı Atık Ayrıştırma Merkezini (MÖP) gezen Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şehitkamil Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek gösterilen bir belediye olduğunu söyledi. Ergü, “AK Parti Genel Merkezimizin yapmış olduğu yeni bir uygulamayla Belediyeler arasında eşleştirmeler suretiyle, kardeş belediyeler ilan ediliyor. Bizde Şehitkamil Belediyesi’yle kardeş Belediye olduk. Bunun içinde çok mutluyuz. Bugünde Şehitkamil Belediyemizi ziyaret ettik. Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan bey ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte, yapılan hizmetlerini yerinde geziyoruz. Yapılan hizmetlerden çok güzel izlenimler edindik, dersler çıkardık. Yapılan hizmetlere hayran kaldık. İşte Belediyecilik bu dedirtecek şekilde hizmetler yapılmış. Atıl vaziyetteki dağları, taşları, sayın Başkanımız imar ederek, mimari, peyzaj ve her türlü önemli projeleri hayata geçirerek, güzel bir Şehitkamil oluşturmuş. Buda inşallah Belediye Başkanlığını yaptığımız Tufanbeyli ilçemize bir esin kaynağı olur. Yapılan bu tür hizmetler bizlerin ufkunu ve önünü açıyor. Her gördüğümüz bir projeden ders çıkarıyoruz. İnşallah Şehitkamil ilçesinden de, Gaziantep’ten de aldığımız derslerle Tufanbeyli’ye döneceğiz. Milletin parasını milletin ayağına sermek, tekrar millet için harcamak budur diyebileceğimiz örnekler gördük. Yapılan tüm bu hizmet ve projelerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.