Şehitler Anıtı'nın yapımı devam ediyor

 Beşiktaş'ta Şehitler Tepesi'nin karşısında şehitler için yapılmaya başlanan anıtın son hali havadan görüntülendi. Görüntülerde, ay yıldızı simgesinin bitiği polis amblemin ise yapımının devam ettiği görülüyor.

 10 Aralık 2016’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Park çevresinde meydana gelen terör saldırılarında 39’u emniyet mensubu, 46 kişi şehit olmuştu. Hain saldırıdan sonra Beşiktaş Belediyesi Meclis'inin kararıyla “Beleştepe” olarak bilinen yerin ismi “Şehitler Tepesi” olarak değiştirilerek buranın karşı kısmına şehitlerin anısına anıt dikilmesine karar verilmişti. Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan anıtın son hali havan görüntülendi. Yapımı devam eden anıtın havadan çekilen görüntülerinde ay yıldız simgesinin tamamlandığı görüldü. Yapım çalışmaları süren anıtta polis ambleminin de yapılacağı kaydedildi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar