Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel'in cenazesi, Polatlı'da toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da önceki gün gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel, Polatlı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sertel'in naaşı, GATA'da düzenlenen törenin ardından Polatlı'daki babaevine götürüldü. Cenaze, helallik alındıktan sonra Polatlı Çarşı Camisi'ne getirildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, 58. Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin eşi Serap Sertel, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin eşi ile kızları Zeynep ve Ceren'i, askeri yetkililer sakinleştirmeye çalıştı.

Törende, teröre tepki gösteren vatandaşlardan biri "Bu çocukları şehit edenler hesap verecek" diye seslendi.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılanlar, cami bahçesine sığmadı. Çok sayıda kişi Ankara Caddesi'nde de namaz kıldı.

Sertel'in naaşı, daha sonra Polatlı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.