Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda yaralanan ve hastanede şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Şahin, Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı

NİĞDE (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden terör örgütü operasyonunda yaralanan ve hastanede şehit olan 25 yaşındaki Uzman çavuş Mustafa Şahin, Niğde'de toprağa verildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Mardin'deki 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında düzenlenen askeri törenin ardından uçakla Nevşehir'e, daha sonra da karayoluyla Niğde'nin İlhanlı Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Helallik alınması sırasında şehidin babası Cumali Şahin ve kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Şehit için kent merkezindeki Çelebi Hüsamettin Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, AK Parti Niğde milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Niğde Şehitliği'ne defnedildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonlarda terör örgütü saldırısı sonucu yaralanan uzman çavuş Mustafa Şahin, hastanede şehit düşmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.