Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Çukurca'da teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Akarsu, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit olan Kayseri 1. Komando Tugayı'nda görevli Uzman Çavuş İbrahim Akarsu'nun cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Yunus Emre Mahallesi'ndeki babaevine getirilerek helallik alınan şehit Akarsu (26) için Kalem Kırdı Camisi'nde tören düzenlendi.

Törende şehidin annesi Türkan Akarsu, askeri görevlilerin desteğiyle güçlükle ayakta durdu. Şehidin silah arkadaşları, şehidin kardeşi Hasan Akarsu'ya sarılıp gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Şahin Güven'in öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Kartal Şehitliği'ne defnedildi.

Şehitliğe kadar yürüyen vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar atarak teröre tepki gösterdi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.