Şekerbank'tan esnaf ve işletmelere "ramazan" kampanyası

Şekerbank'tan esnaf ve işletmelere "ramazan" kampanyası
İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin ramazan ayında artacak nakit ihtiyaçlarını "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyasıyla karşılıyor. Kampanya...

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin ramazan ayında artacak nakit ihtiyaçlarını "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyasıyla karşılıyor. Kampanya kapsamında esnaf ve işletmelere, 3 ay taksit erteleme imkanı ile 60 aya varan vadeler sunuluyor.

Şekerbank açıklamasına göre banka, Türkiye ekonomisinin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelerin ramazan ayında artacak finansman ihtiyaçlarını, gelenekselleştirdiği "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası ile karşılıyor.

"İşinize Ramazan Bereketi" ile esnaf ve işletmelere, uygun faiz oranları, 3 aya kadar ilk taksiti erteleme ve 60 aya varan vadelerle finansman imkanı sunuluyor. Kampanyada, 100 bin TL’ye kadar kredi kullanımında masraf alınmıyor.

15 Temmuz 2016’ya kadar devam edecek kampanya kapsamında, bankanın esnaf ve işletme sahibi müşterilerine, elektrik giderleri için Zorlu Elektrik’ten yüzde 13’e varan indirim de sunuluyor.

Şekerbank'ın esnaf ve işletmelere özel sunduğu Üreten Kart ile de kampanya kapsamında kart sahipleri, 4 Temmuz 2016’ya kadar gerçekleştirecekleri 1.000 TL ve üzeri gıda alışverişlerinde 35 TL indirim kazanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.