Şekerbank'tan Ramazan Kampanyası

Şekerbank'tan Ramazan Kampanyası
Şekerbank, "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası ile esnaf ve işletmeler için çeşitli fırsatları hayata geçirdi

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası kapsamında esnaf ve işletmeler için 3 ay taksit erteleme ve 36 aya varan vadelerde masrafsız finansman fırsatını hayata geçirdi.

Şekerbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, gelenekselleşen "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası çerçevesinde banka, esnaf ve işletmelere verdiği desteği sürdürüyor. Kampanya çerçevesinde masrafsız finansman desteğinin yanı sıra "Üreten Kart" ile yapılan gıda alışverişlerine indirim imkanı sağlanıyor.

Verilen bilgiye göre banka "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası ile esnaf ve işletmelerin nakit ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle ve 3 ay taksit erteleme seçeneğiyle, masrafsız olarak karşılıyor. Banka ayrıca "Üreten Kart" sahiplerine, gerçekleştirecekleri bin lira ve üzeri gıda alışverişlerinde ekstrelerinde 50 lira indirim fırsatı sunmakta.

Bankanın 30 Haziran 2017'ye kadar devam edecek kampanyasına katılmak için esnaf ve işletmelerin, harcama yapmadan önce "GIDA" yazıp, 7353'e SMS göndermeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.