"Şekerim Düştü" Diyerek Gasptan Kurtuldu

"Şekerim Düştü" Diyerek Gasptan Kurtuldu
İş adamını silahla tehdit ettiği ve bankadaki parasını zorla gasp etmeye çalıştıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bir iş adamını silahla tehdit ederek, bankadaki parasını gasp etmeye çalıştıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Çerkezköy'e gelen iş adamı Nurettin Çakın, iş görüşmesi için gittiği Kızılpınar Mahallesi'ndeki bir iş yerinde A.K.A, A.A, E.D. ve C.A tarafından zorla alıkonuldu.

İş yerinin depo kısmında Çakın'ın ellerini ve ayakları bağlayan şüpheliler, silahla tehdit ettikleri Çakın'dan, bankadaki hesabından yaklaşık 40 bin avro ve 20 bin dolar parayı vermesini istedi.

Daha sonra, bankadan parayı çekmesi için Saray ilçesine getirilen Çakın, "Şekerim düştü" bahanesiyle şüphelilere yemek yemesi gerektiğini söyledi.

Bunun üzerine, şüpheliler aracı Saray ilçesindeki bir lokanta önünde durdurdu. Araçtan inen Çakın, yakındaki trafik polislerini fark ederek, polislerden yardım istedi.

Çakın'ın yardım çağrısının ardından, harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.