Selçuk İletişim'in 150. Sayısı

Selçuk İletişim'in 150. Sayısı
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi olarak 1997 yılında yayın hayatına başlayan Selçuk İletişim Gazetesi, 2015 yılı Mart ayı itibariyle çıkardığı 150. sayısını okurlarıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyor

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi olarak 1997 yılında yayın hayatına başlayan Selçuk İletişim Gazetesi, 2015 yılı Mart ayı itibariyle çıkardığı 150. sayısını okurlarıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. 
Üniversite ve şehir gündemine dair güncel haberleri, köşe yazıları, röportajları, araştırma ve inceleme yazıları, kültür, sanat, medya, müzik ve spor gibi zengin içerikli sayfalarıyla her aşaması öğrenciler tarafından hazırlanan gazete, 150’nci sayısını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yalçın Kaya, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arş. Gör. Emre Olkun, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törenle kutladı.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, “Tamamı öğrenciler tarafından çıkartılan bir uygulama gazetesinin 150’nci sayısını çıkarması gerçekten büyük bir başarıdır. İletişim fakültesi öğrencilerine çok önemli katkılar sağlaması açısından oldukça önemsiyorum. 150’nci sayısına ulaşan gazetemizin çok daha uzun sayılara ulaşmasını diliyor, ilk günden bu zamana kadar gazetemizde çalışan, katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından 150’nci yıla özel hazırlanan pasta, öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından kesildi. Son olarak gazetede çalışan öğrencilere öğretim üyeleri tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.