Uğur Özteke

Uğur Özteke

Selçuk Öztürk, Bekir Duvarcı ve M. Emin Altunel

Selçuk Öztürk, Bekir Duvarcı ve M. Emin Altunel

Selçuk Öztürk’ü yıllar öncesinden tanıdım, gönlüme bastım, aldım, kabul ettim ve bu duygu ile düşüncelerim her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Sayın Öztürk’ün bugün Ticaret Odası Başkanı olmasının benim bu sevgi ve saygımda hiçbir önemi yoktur. Aksine bizim dostluğumuz Başkan’ın yoğun işleri nedeni ile de sekteye uğramakta.

Selçuk Başkan, yapı olarak gösterişi hiç mi hiç sevmez. Hep sessiz sedasız, toz kaldırmadan güzel işlere imza atar. İşte son olarak bizzat devreye girerek çok büyük bir markanın Konya’ya gelmesini sağladığını öğrendim. Bunu öğrenirken de bir şey daha öğrendim. Meğer Selçuk Başkan müthiş bir çevreciymiş. Yani… Yanisi şu. Başkan bu dev markanın Konya’ya gelmesi için direkt devreye girip bunu sağlamadan önce bu markanın çevreye ve topraklarımıza zarar verip vermediğini öğrenmek için de en üst düzeyde fizibilite çalışmasını yaptırmış.

Şimdi Selçuk Başkan’ı niye sevdiğimi anlatabildim mi?

BEKİR DUVARCI DÖNEMİ BİTİYOR

3 Mayıs’ta yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu ile Konya’da bir dönem kapanacak ve yeni bir dönem açılacak.

Evet bu dile kolay bir olay. 35 yıl önce oda başkanlığı koltuğuna oturan ve seçimlere girerken aday olmayacağını ilk ağızdan değil ama aday adaylarından öğrendiğimiz Sayın Bekir Duvarcı ile şehir siyasetinde bir dönem resmen kapanıyor.

Bu devrin sona erecek olması ile 130 bin esnaf ve sanatkarın yeni başkanı belli olacak. Böylesine önemli ve büyük bir güç için 4 başkan adayının ismi geçiyor. Buna göre Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Umum Servisçiler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak ve Şoförler Odası Başkanı Kemal Can Başkan adayı imişler.

Allah, başkan adaylarına kolaylık versin. Başkanlar ve esnafımız için dolayısıyla Konya’mız için hayırlısı olsun.

MHP’Lİ MEHMET EMİN ALTUNEL’İ TEBRİK EDERİM

MHP’den Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak seçimlere giren Mehmet Emin Altunel dün seçim sonrası basın mensubu arkadaşlarımız ile Dedeman Otel’de bir araya gelmiş. Biz bir başka davette olduğumuz için bu toplantı bittikten sonra Sayın Altunel ile sade kahve içip kısa bir sohbet yaptık. MHP’nin Konya genelindeki başarı ya da başarısızlığına kısaca değinmiştik. Ama Konya siyasetinde kamuoyunda bugüne kadar hiç görünmese de iki aylık bir çalışma ile elde edilen sonuçta Mehmet Emin Bey’in gayretinin hakkını vermek gerekir.

Ayrıca bunu bir teşekkür için basın mensupları ile buluşmasını da kendisinin ayrı bir inceliği olarak görüyoruz. Adaylığı süreci ile tanıştığımız Mehmet Emin Altunel’e biz de bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Rüyalar, bilinçaltına giden kral yolu imiş.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Kısa süreli yağmurlarda Larende’yi su basmasından kurtardığımız zaman ADAM oluruz.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR