Selçuk Üniversitesi'nden bir işbirliği daha

Selçuk Üniversitesi'nden bir işbirliği daha
Selçuk Üniversitesi, Mahmud Kaşgari Doğu Üniversitesi ile İşbirliği Konuşuldu

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, makamında ziyaret eden Kırgızistan Mahmud Kaşgari Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Almaz Ibraev ile iki üniversite arasında yapılması planlanan iş birliği konuşuldu.

Ziyarete, Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin katıldı. Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet Şimşek ziyarete eşlik etti.

Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kırgızistan Mahmud Kaşgari Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Almaz Ibraev ise Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i Kırgızistan’a davet etti. Ziyarette iki kardeş ülke arasında üniversiteleri aracılığıyla akademik, teknik ve sosyal alanlarda iş birliği konuşuldu.

Görüşmenin sonunda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise iki üniversite arasında bahsedilen alanlar da yapılacak anlaşmaların her iki üniversiteye katkı sağlayacağını dile getirdi. Ziyaret sonrası Kırgızistan Mahmud Kaşgari Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Almaz Ibraev ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin arasında karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.