Selçuklu Belediyesi bin kişiyi Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürüyor

Selçuklu Belediyesi bin kişiyi Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürüyor
Selçuklu Belediyesi, bin kişiyi 15 Temmuz gecesi şehit olan Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir kabrini ziyarete götürüyor.

Selçuklu Belediyesi anlamlı bir etkinliğe daha imza atıyor. 15 Temmuz gecesi Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrine ziyaret programı gerçekleştiriliyor. Program kapsamında bin kişi, Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret edecek. Ziyaret programının ilk seferi hafta sonu gerçekleştirildi. Sanayi çalışanı gençlerden oluşan 90 kişilik grup, Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabrini ziyaret etti. Ömer Halisdemir’in kabrinin başında Kur’an-ı Kerim okuyan ve dua eden gruba, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla ve Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri eşlik etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden sanayi çalışanı gençler, “15 Temmuz gecesi darbeci generali öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyarete geldik. Ömer Halisdemir, 15 Temmuz gecesi gerekeni yaptı ve bu vatanın bölünmeyeceğini darbecilere gösterdi. Vatan ve millet sevgisiyle dolu Halisdemir Komutan, Türkiye’nin kaderinin farklı bir şekilde yazılmasına engel oldu. Kahraman askerimizin kabrini ziyaret için bize imkan sağlayan Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dediler.
Selçuklu Belediyesi, belirlenen program dahilinde bin kişiyi, Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyarete götürecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.