Selçuklu Belediyesi Wushu takımında hedef büyük

Selçuklu Belediyesi Wushu takımında hedef büyük
Selçuklu Belediyesi Wushu takımı Balkan Şampiyonası için Edirne'ye gitti. Mavi-beyazlılar milli sporcular şampiyonadan madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

Türkiye Wushu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Balkan Wushu Balkan Şampiyonası 03-05 Haziran 2016 tarihleri arasında Edirne ilinde gerçekleştirilecek. Şampiyonaya 12 ülkeden çok sayıda sporcunun katılacağı belirtildi. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu takımı da şampiyonada yer almak için Edirne'ye gitti. Mavi-beyazlılar için şampiyonaya ayrı bir öneme sahip. Balkan Şampiyonasında mücadele edecek Milli Takım’ın başında yer alacak antrenörler Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu Antrenörleri Mehmet Bayraktar ve Mehmet Ali Gümüştekin olacak. Mavi-beyazlılar şampiyonada 3 sporcu ile de madalya hedefliyor. Balkan Şampiyonasında Selçuklu Belediyesi takımından Muhammet Enes Bayraktar, Sinan Gümüştekin ve Mücahit Akgöz mücadele edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.