“SELÇUKLU ÇİÇEK BAHÇESİ” AÇILIYOR

“SELÇUKLU ÇİÇEK BAHÇESİ” AÇILIYOR
Selçuklu Belediyesi tarafından Kelebekler Vadisi Pakı içine kazandırılan “Selçuklu Çiçek Bahçesi” 22 Nisan Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’nın en büyük parkı olan Kelebekler Vadisi’ne kazandırılan ve geçtiğimiz yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan  “Selçuklu Çiçek Bahçesi” baharla birlikte kapılarını açıyor. 22 Nisan Cumartesi günü ziyaretçi kabulüne başlayacak bahçe içerinde yer alan 1.261.500 adet lale ile ziyaretçilerini karşılayacak. Lale sezonunda bahçeye dikilen rengarenk laleler sundukları görsel şölen ile özellikle düğün ve manzara fotoğrafı tutkunlarını ağırlayacak. Bahçede mevsimin ilerleyen aylarında sadunyadan kadifeye farklı türlerde bitkiler de yer alacak.

Selçuklu Çiçek Bahçesi Kelebekler Vadisi Parkı’nda 8 bin 700 m² alanda yer alıyor. Özel peyzaj alanı ile dikkat çeken bahçe, Konya ve Türkiye’de ilk kez bu kapsamda yapılan çiçek bahçesi olma özelliğini de taşıyor. Bahçede kamelyalar, seyir tepesi, çocuk oyun alanları ve hatıra köşesi de yer alıyor. Geçtiğimiz yıl düğün fotoğrafçılarının vazgeçilmez adresi olan çiçek bahçesi bu yıl da sunacağı görsel şölen ile bu alandaki iddiasını sürdürecek.

Pazartesi günü dışında haftanın 6 günü 10.00 ve 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olan Selçuklu Çiçek Bahçesi ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.