Selçuklu sezona hızlı başladı

Selçuklu sezona hızlı başladı
   Selçuklu Belediyesi, bahar aylarıyla birlikte altyapı ve asfalt çalışmalarına hızlı başladı. 34 ekip ile ilçenin farklı noktalarında çalışmalar sürdürüyor.

Selçuklu Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.Belediye ekipleri her yıl nüfusun ortalama 20 bin arttığı ve konut sayısıyla Türkiye'nin metropol ilçeleri arasında yer alan ilçede altyapı ve asfalt çalışmalarında belirlenen hedefleri aşmak için aralıksız çalışıyor.

Selçuklu'nun merkez ve civar mahallerinde sürdürülen çalışmalarda 34 ekip görev yapıyor. Selçuklu'nun 72 mahallesinde planlanan noktalarda ekipler altyapı, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, kumlama ve tretuar  çalışmaları yürütüyor.

Yoğun bir tempo ile çalışan ekipler Hocacihan Mahallesi Fazlı Sokak'ta yol genişleme ve kumlama çalışması,  Şeker Mahallesi Fahri Kulu Caddesi, Hüsamettin Çelebi Mahallesi Davutbey Sokak, Esenler Mahallesi Yeditepe Caddesi  ve Mehmet Akif Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde tretuar çalışması, Buhara Mahallesi Dokumalı Sokak'ta sıcak asfalt, Şeker Mahallesi Ayyıldız Sokak, Horuzluhan Mahallesi Öksüz Caddesi'nde altyapı çalışması, Hocacihan Mahallesi Saray Caddesi, Şeker Mahallesi Tekke Caddesi'nde asfalt tamirat yapımı gerçekleştiriyor.

Her mahallede farklı bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların mahalle halkı ile yapılan istişareler doğrultusunda şekillendiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Planlı ve programlı çalışıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Yapılan çalışmalar Selçuklu'da yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlıyor” dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.