Selçuklu spor okulları rekora koşuyor

Selçuklu spor okulları rekora koşuyor
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında eğitim başlarken kayıtlar da devam ediyor.

Yoğun ilgi gören yaz spor okullarına kayıt olan öğrenci sayısı 7 bin kişiyi aştı. 
21 Haziran Pazartesi günü eğitimlerine başlayan Selçuklu Yaz Spor Okullarında öğrenci kayıtları devam ediyor. Yüzme branşında kayıtlar eğitimler başlamadan haftalar öncesinde doldu. Futbol, basketbol, cimnastik, tenis ve tekvando branşları da en çok kayıt yaptırılan spor dalları arasında yer aldı.
Yaz spor okullarında geride kalan süre içinde; yüzme bin 600, futbol bin 308, basketbol bin 100, cimnastik 578, tenis 554, tekvando 625, voleybol 470, wushu 352, karate 203, kick-boks 110 ve satranç 127 kişi kayıt aldı. Spor okullarına kayıt yaptıran öğrenci sayısı toplamda 7 bin 39 kişiye ulaştı. Öğrenci sayısını her yıl artıran Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları bu yıl kayıt sayısı ile kendi rekorunu kırıyor. Eğitimlerine geçtiğimiz Pazartesi günü başlanan yaz spor okullarında kayıtlar devam ediyor. Yaz spor okulu eğitimleri 02 Eylül tarihinde sona erecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.