Selçuklu Yükseliyor

Selçuklu Yükseliyor
Potada her geçen hafta daha da yükselen Selçuklu Belediye Basketbol, aldığı galibiyetlerle de bunu kanıtlıyor

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde hedefini yüksek tutan mavi-beyazlılar, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle de bunu yeniden kanıtlamış oldu. Sezonun 4. haftasında 68 Aksaray Belediyesini konuk eden temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Önceki hafta deplasmanda şanssız bir şekilde kaybeden ve ligde mağlubiyetle tanışan Selçuklu Belediyesi, bunun üzerine ekstra çalışmalar yaparak sonraki haftaya hazırlandı. İsmail Beleş’in öğrencileri, yükselen form grafiği ile az hata yaparak maç kazanmanın hesaplarını yapıyor. Hafta sonu Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak mavi-beyazlılar, bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Öte yandan 3 galibiyet 1 yenilgi sonucunda 7 puanı bulunan temsilcimiz, puan cetvelinde ise averajla 3.sırada yer alıyor.

POTADA ORTALAMA 75.5 SAYI

Selçuklu Belediye Basketbol takımı geride kalan dört haftada başarılı bir grafik sergilerken hücum performansında da iyi işler çıkardı. Devler, dört haftanın sonunda rakip potaya ortalama 75.5 sayı bırakırken, potasında ise 71 sayı gördü. Mavi-beyazlıların koçu İsmail Beleş, savunma için ayrı bir programda oyuncularını çalıştırıyor. Özellikle basit hatalar sonucunda potada sayı yemek istemeyen Beleş, bu konuda oyuncalarına uyarılarda bulunuyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.