Selçuklu’da keyifler yerinde

Selçuklu’da keyifler yerinde
Afyon Belediyespor mağlubiyetini ardından kendi evinde konuk ettiği Bakırköy Basket maçını kazanan Selçuklu Belediyespor’da moraller yerinde. Kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek yeniden çıkışa geçen mavi-beyazlılar, gözünü bu hafta sonu oynanacak

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 7.haftasıdna konuk ettiği Bakırköy Basket’i mağlup etmeyi başardı. Hafta içi mesaisinde Afyon Belediyespor’a mağlup olan mavi-beyazlılar, kendi evinde konuk ettiği Bakırköy karşısında kazanarak kaybını telafi etti. Karşılaşmanın ardından konuşan baş antrenör Serkan Erdoğan ve oyuncu Fırat Töz, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

‘OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’

Selçuklu Belediyespor Baş Antrenörü Serkan Erdoğan mücadele ile ilgili olarak, “İç sahadaki galibiyet serimizi sürdürdüğümüz için mutluyuz. Kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor maçtı. Bütün istatistiklerde rakipten üstündük. Bu maçı kaybetsek yazık olurdu. Aslında ilk yarıdaki oyunumuzla da kaybetmeye yaklaştık. Bu sene böyle geçecek, güle oynaya hiçbir maçı kazanamayacağız. Bakırköy Basket’i de tebrik ediyoruz. Güzel ve göze hoş gelen basketbol oynuyorlar. Onlara da kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

‘MAÇI ENERJİMİZLE KAZANDIK’

Selçuklu Belediyespor oyuncularından Fırat Töz, yine karşılaşma ile ilgili olarak, “Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. Bu ligde herkesi yenebilirler. Çok düzgün, değişik ve herkesin keyif alabileceği bir basketbol oynuyorlar. Bu yüzden savunması da zor oluyor. Çünkü herkes sayı atabiliyor. Kötü oynayabiliriz, şutlarımız da girmeyebilir. Bu çok önemli değil. Ben bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Oynayan, oynamayan herkes yüzde 100’ünü sahaya verdi. Yine mücadelemizle ve enerjimizle bu maçı da kazandık.  Kazandığımız için mutluyuz ama bu maçı kaybedebilirdik de Evimizdeki maçları hep az farkla kazandık. Şu an ligde 3.’cüyüz ama önemli olan bu mücadeleyi bırakmamak. Biz tüm maçlarda mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim" dedi.

GÖZLER KARESİ MAÇINDA

Bakırköy Basket maçının ardından kollarını deplasmanda oynayacağı Karesispor maçına çeviren Selçuklu Belediyespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Mavi-beyazlılar bu maçtan da galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.