Selçuklu’nun rakibi Düzce

Selçuklu’nun rakibi Düzce
Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 2.hafta karşılaşmasında bugün Düzce Belediyespor deplasmanına çıkacak.

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği 1. Lig’e Samsun Anakent galibiyeti ile başlayan mavi-beyazlılar, ortaya koyduğu performansla gelecek adına umut vaat etmişti. Ligin 2. haftasında zorlu Düzce deplasmanına çıkacak Selçuklu Belediyespor, rakibi karşısında galip gelerek sezona 2’de 2 galibiyetle başlamayı hedefliyor. Bugün Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

BU SELÇUKLU ÇOK CAN YAKAR

Ligin ilk hafta karşılaşmasında konuk ettiği Samsun Anakent’i 83-79’luk skorla mağlup eden Selçuklu Belediyespor, sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmıştı. Mavi-beyazlılar yine bu karşılaşmada ortaya koyduğu performansla ligde çok can yakacağının da sinyallerini vermişti.

GÖZLER TÜLÜOĞLU’NDA

Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde gözler, Selçuklu Belediyesporlu Arca Tülüoğlu’nda olacak. Mavi-beyazlıların başarılı 2 numarası, geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Samsun Anakent maçında adeta yıldızını parlatmıştı.

SIKI ÇALIŞTILAR

Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, bugün oynanacak Düzce Belediyespor maçı için sıkı bir hazırlık sürecinden geçti. Mavi-beyazlılar hafta başından bu yana sürdürdüğü çalışmalarda sadece galibiyete odaklandı.

(Haber: İlyas EGE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.