Uğur Özteke

Uğur Özteke

Selçuklu’nun yeni başkan yardımcısı hayırlı olsun

Selçuklu’nun yeni başkan yardımcısı hayırlı olsun

Bugün izninizle hava gibi güzel, yani sıkıntı verecek üzmeyecek bir yazı yazmak istiyorum. İzninizle de Selçuk Belediyesi’nden yeni gelen bir duyum ile yazımıza başlayalım.

Selçuklu Belediyesi’nin yakışıklı, çalışkan, zaten yıllardır Başkan Uğur İbrahim Altay ile et tırnak gibi birlikte çalışan karizmatik yeni Başkan Yardımcımıza biz de yeni görevinde başarılarının devamını dileriz. İsmini niye yazmıyoruz?

Çünkü biz bu satırları saat 15.40 sularında yazıyorduk. Karar alınmıştı ama imzadan çıkmamıştı. Pazartesi, salı ismi de yazarız inşallah.

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ’NİN REKTÖRÜ KONYA’DAN AYRILIYOR

KTO Karatay Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak Hoca hem rektörlük görevinden hem de Konya’dan ayrılıyor. Konya’ya geldiği günden bu yana mütevazı yapısı ile dikkatleri çeken ve üniversiteye çok şeyler katan Prof. Dr. Ömer Torlak Hoca, YÖK’ teki yasa gereği tekrar Eskişehir’deki görevine dönüyor. Yani ne mevcut görevinden kendi isteği ile ayrılma ne de üniversitenin ilişiği kesme gibi bir durum söz konusu. Bizde Prof. Dr. Ömer Torlak Hoca’ya şehrimize ve üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

AZİZİYE CADDESİ’NDEN GÜZEL HABER

Dün bir okurumuzun sıkıntısını dahası Aziziye Caddesi’ndeki dubalarla ilgili bir sorunu dile getirmiştik. İşte yine dün şehir içi trafikten sorumlu sayın müdürümüz aradı ve bu sorunun giderildiğini söyledi. Hem Emniyet teşkilatımıza hem de Sayın müdürümüze duyarlılıklarından ve hassasiyetlerinden dolayı bu caddeyi kullanan insanlarımız adına teşekkür ederiz.  

BİZİM DOSTLARIMIZ OKURLARIMIZ

Bizi eleştiren okurlarımızdan da sevenlerden de Allah bir değil bin kere razı olsun. Dün bir okurumuz kızmıştı bugün de bir okurumuz iyi şeyler demiş. Bakın Selim Gündüz Bey ne demiş;

“Sayın Yazar’a gerçekten ayıp etmiş bu Hakan! Adam neredeyse her gün Konya sorunlarını yazıyor. Hakan sen ya her gün okumuyorsun ya da art niyetlisin!

Uğur Özteke’ye bu konuyla alakalı eleştirilerimizi daha önce yazdık sağ olsun o da yazılarına bu yönde bir çeki düzen verdi. Adam güncel siyasette yazıyor ne yapsın onlarda dostları arkadaşları tanıdıkları. Başka nasıl yazacak. Ayrıca her gün bu trafik vs. okumaktan sıkılıyoruz.

Böyle tecrübeli ismin Konya siyaseti ve belediye entrikaları vs. yazmasını canı gönülden istiyor ve takip ediyoruz... Canı gönülden yazan kaç kişi var ki zaten?

***

Biz herkesi çok seviyoruz. Yeter ki art niyet olmasın.

Tatil yapan yapabilen tüm şanslı okurlarımıza iyi tatiller dileriz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Birini küçümsediğini fark ettiğin zaman kendi kalbine bak ve deliliğine gül.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bazı bayan sürücülerimiz telefonla konuşup sol şeridi kafalarına göre işgal etmediği zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR